Χρόνος ανάγνωσης περίπου:1 λεπτά

Συσκέψεις μουσικών της Κρήτης, για τη Σύμβαση Εργασίας

Με δύο συσκέψεις συνεχίζει τη δράση του το Παράρτημα Κρήτης του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου, η πρώτη στις 4 Μάρτη και η δεύτερη στις 9 Μάρτη, ενώ μετά θα ακολουθήσει Γενική Συνέλευση στις 16 Μάρτη 2022, όπου θα παρθούν και αποφάσεις για την πρόταση που θα κάνει ο Σύλλογος για τη Σύμβαση Εργασίας των μουσικών.

«Εδώ και καιρό συναντιόμαστε όλοι μας στους δρόμους, στις συγκεντρώσεις, στις δουλειές» σημειώνει στο κάλεσμά του το Παράρτημα και συνεχίζει:

«Συζητάμε τα προβλήματα που έχουν προκύψει, προβλήματα που μπαίνουμε μπροστά σαν Σωματείο να λύσουμε, μαζικά και συντονισμένα. Με τον ίδιο τρόπο θέλουμε να πλαισιωθεί όλος αυτός ο προβληματισμός που αναπτύσσεται στις συζητήσεις αυτές. Να ακουστούν προτάσεις, προβληματισμοί, με σκοπό να γίνει μια ανοικτή συζήτηση για το πως θα διεκδικούμε αυτά που δικαιούμαστε, για το τι δικαιούμαστε, και εν τέλη για κάποιου είδους Σύμβαση Εργασίας. Συζήτηση που θα είναι στο προσκήνιο για το επόμενο διάστημα, συζήτηση που ήδη γίνεται μέσα στους χώρους δουλειάς από τα μέλη μας και που θα αναπτυχθεί και στη Γενική μας Συνέλευση στις 16 Μάρτη.

Προχωράμε λοιπόν στις παρακάτω συσκέψεις μουσικών:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΜΑΡΤΗ 6-8μμ (στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου)

Δεύτερη σε σειρά σύσκεψη, για τους μουσικούς που εργάζονται σε μικρομεσαίους χώρους

ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΜΑΡΤΗ 5μμ (στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου)

Σύσκεψη με θέμα τον ξενοδοχειακό κλάδο, και τους εποχιακούς εργαζόμενους μουσικούς.

Για πληροφορίες, καλύτερο συντονισμό, δήλωση συμμετοχής/προτάσεων/θεμάτων προς συζήτηση : 6947724527 / pmu.pkritis@gmail.com

Θα υπάρχει δυνατότητα εξ αποστάσεως συμμετοχής (εφόσον υπάρχει σχετική δήλωση) για συναδέλφους εκτός Νομού Ηρακλείου (pmu.pkritis@gmail.com).

Και οι δύο συσκέψεις θα γίνουν στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, 2ο όροφο, στην αίθουσα Σ.Περγαλίδη».

Σύνταξη

Η τέχνη, η επιστήμη, η γλώσσα, ο γραπτός λόγος, η παράδοση, είναι εργαλεία του πολιτισμού, που συμβάλλουν τα μέγιστα για να διαμορφωθεί μια κοινωνία, να θεσπίσει τους κώδικες και την ηθική της, να πλάσει τους όρους δημιουργίας της κοινωνικής συνείδησης, να επεξεργαστεί την αλληλεγγύη της και να φτιάξει έναν κοινωνικό ιστό, που θα διαφυλάσσει και θα προάγει την έννοια άνθρωπος.
Αναγνώσεις:61