Χρόνος ανάγνωσης περίπου:1 λεπτά

«Η Αποκριά φεύγει …ένα μικρό Γιγάντιο Δεινοθήριο έρχεται»!

στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης-Πανεπιστήμιο Κρήτης αποχαιρετά τη φετινή Αποκριά υποδεχόμενο ένα μικρό Γιγάντιο Δεινοθήριο!

Την Κυριακή 6 Μάρτη 2022 σας καλεί όλους να ανακαλύψετε τα 9 ίχνη του Δεινοθηρίου μέσα στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης! Οι επισκέπτες θα έχουν μία μοναδική ευκαιρία να το ακούσουν, να το κατασκευάσουν και να συγκεντρώσουν πληροφορίες γι’ αυτό! Επίσης, μπορούνε να φωτογραφηθούνε δίπλα του, αλλά και πάνω του, φορώντας την αποκριάτικη στολή τους (υπάρχουν και τα αποκριάτικα μυστικά των διοργανωτών)!

Οι διοργανωτές ευχαριστούν ιδιαιτέρως το Super Market Χαλκιαδάκης για την ευγενική χορηγία, χάρη στην οποία κατασκευάστηκε το μικρό Γιγάντιο Δεινοθήριο! Επίσης, ευχαριστούν τις συνεργάτιδες του μουσείου, Έρη Ανταλουδάκη και Νίκη Παξιμαδά, για τα περίφημα ζωγραφικά μοτίβα του μικρού Γιγάντιου Δεινοθηρίου!

Το κόστος συμμετοχής για την επίσκεψη στο μικρό Γιγαντιαίο Δεινοθήριο: 3€/παιδί (επιπλέον της τιμής του εισιτηρίου εισόδου), στο οποίο συμπεριλαμβάνεται το υλικό για όλες τις κατασκευές και ένα μικρό δωράκι!

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα για τον Covid-19 για τη συμμετοχή όλων σε οποιαδήποτε δράση του Μουσείου είναι απαραίτητη η επίδειξη στην είσοδο του Μουσείου του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ, για τους άνω των 18 χρονών και η επίδειξη αρνητικού self test για τους έως των 17 χρονών. Το self test πρέπει να έχει διενεργηθεί την ημέρα που θα επισκεφθείτε το Μουσείο.

Έκθεση Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης

Λεωφόρος Σοφοκλή Βενιζέλου (Κόλπος Δερματά), Ηράκλειο Κρήτης

Τηλ.: +30 2810-282740, +30 2810-393630

Σύνταξη

Η τέχνη, η επιστήμη, η γλώσσα, ο γραπτός λόγος, η παράδοση, είναι εργαλεία του πολιτισμού, που συμβάλλουν τα μέγιστα για να διαμορφωθεί μια κοινωνία, να θεσπίσει τους κώδικες και την ηθική της, να πλάσει τους όρους δημιουργίας της κοινωνικής συνείδησης, να επεξεργαστεί την αλληλεγγύη της και να φτιάξει έναν κοινωνικό ιστό, που θα διαφυλάσσει και θα προάγει την έννοια άνθρωπος.
Αναγνώσεις:55